Origami Wines neix de la inquietud dels Germans Jovani, que després d’uns anys d’iniciar l’apassionant projecte a Cava Berdié, i un cop vam entendre que el món del vi s’havia instal·lat en la nostra vida per sempre més, vam voler explorar altres zones vinícoles, altres varietats de raïms, trobar noves emocions, poder créixer i evolucionar.

01_MYSTI-GARNACHA_botella-fondo-transparente copy

Mysti Garnatxa

Fase visual. Bonic color picota amb rivets fins i violacis.
Fase olfactiva. Deliciosos fruits vermells i negres, com groselles, gerds, nabius i móres. Notes florals i herbàcies amb records balsàmics i una agradable mineralitat. Tocs de pebre rosa i sensacions d’herbes aromàtiques i llaminadura de regalèssia vermella.
Fase gustativa. Entrada en boca molt fresca, àgil i afruitada; amb un nervi atractiu gràcies a la seva bona acidesa. És equilibrat, amb uns tanins vius però suaus. Bon final amb records de nabius madurs, una nota
amarga de cacau i reflexos d’espècies. Un vi jove, atractiu i rebel que enamorarà tots els públics.

01_MISTY_BLANC_BOTELLA_FONDO-TRANSPARENTE copy

Mysti Blanc

Fase visual. Color groc palla, pàl·lid, net i brillant.
Fase olfactiva. Nas expressiu i intens; fruites madures, plàtan, préssec, litxis i raïm, juntament amb flors blanques, com el gessamí o la magnòlia, i algun reflex cítric com la llima.
Fase gustativa. En boca és delicat i suau. L’entrada és llaminera i el pas es manté fresc, afruitat i elegant. Lleugerament untuós i equilibrat gràcies a una acidesa ben integrada. Un cupatge harmònic que transmet alegria, sol i amistat.

01_MYSTI-SYRAH-2011_Botella-fondo-transparente copy

Mysti Sirah

Fase Visual. Color vermell cirera amb tons granatosos
Fase Olfactiva. Aroma intens de fruita negra i vermella madura com les mores o les figues coll de dama negra. Records a cireres en aiguardent i puntes de regalèssia. Sensacions torrades de xocolata i cafè i un fons floral i mentolat molt atractiu.
Fase Gustativa. Entrada càlida i de gran sedositat, és persistent, golós, amb un punt de dolçor. Pas llarg amb una acidesa molt equilibrada i uns tanins que es fonen a la boca, cosa que li aporta un caràcter fresc. Excel·lent sensació de fruita madura i xocolata negra. Un vi modern i sorprenent que t’invita a seguir bevent.